Preview Mode Links will not work in preview mode

Jul 6, 2023

Var ska jag fästa reglarna, ska jag isolera inuti balkarna och vilken post är mest trolig att spräcka budgeten? I den här nya Vanlife Sverige-serien tar vi oss an den aldrig sinande strömmen av frågor kring hur en bygger sin drömvan. 🚌🚐🚙 Till vår hjälp har vi bjudit in tre fantastiska vanlifers från Vanlife Sverige-communityt. Under nio avsnitt kommer de att dela med sig av smarta tips, kluriga trix och erfarenheter som du nog gärna vill undvika att skaffa själv! Vilka de är? Det får du reda på i avsnittet!

Byggserien består av nio avsnitt där vi nördar ner oss i de delar av vanlifebyggandet som genererar absolut mest frågor i Facebookgruppen och i våra inkorgar. Vi tar oss an allt från el, rostfix och isolering, till layout och smart förvaring. Ett tema per avsnitt, varje torsdag i din poddapp.

Kan du inte vänta i nio veckor på att få alla svar? Om du blir Patreon kan du lyssna på alla avsnitt redan idag! Då får du dessutom tillgång till vår exklusiva facebookgrupp Vanlife Sverige-Patreons. Gå in på patreon.com/vanlifesverige och läs mer, eller signa upp dig direkt!

Tack för att du lyssnar!