Preview Mode Links will not work in preview mode

Mar 21, 2024

Hur många gånger har du tänkt att du skulle vilja dra utomland och plugga, bli digital nomad eller flytta in i en van och köra dit näsan pekar? Och hur många gånger har du faktiskt satt dig ner och undersökt möjligheterna för att följa den där drömmen? Den här veckan har vi gjort ett poddutbyte med härliga Katta Jansson och Lotta Nordin som driver podcasten Bortom Ekorrhjulet. Vi pratar om varför vi alla på olika sätt tagit av från den upptrampade stigen - blivit egenföretagare, flyttat från stan, lämnat långa förhållanden, Tindrat en jäkla massa och massa annat.

Ett ärligt och intressant samtal som även innehåller några handfasta tips till dig som inte har gett upp tanken på att drömmen en dag skulle kunna bli verklighet.

---------------------------------

Om du gillar Vanlife Sverige-podden och vill att vi ska fortsätta producera den får du jättegärna följa, betygsätta och ge den en recention i din poddapp! Om du dessutom har en slant över får du gärna bli Patreon och på så vis få tillgång till fler avsnitt. Läs mer och signa upp på patreon.com/vanlifesverige.

Kram Bella & Calle