Preview Mode Links will not work in preview mode

Nov 23, 2023

När alternativen var att hänga i parker och på öppna förskolan här hemma i Sverige, under föräldraledigheten. Eller att dra på äventyr i en husbil i Europa i två månader, var det senare det självklara valet för Karin och hennes kille Johan. Med tre barn under fyra år, en uthyrd lägenhet och med en nyköpt husbil som de knappt hade hunnit lära känna, rullade de iväg i våras.

I det här avsnittet delar Karin med sig av lärdomarna de tog, varför Slovenien är ett fantastiskt land och tips till dig som är sugen på att också dra iväg med kids, men som kanske inte vågar.

Tack för den här säsongen, vi hörs igen i början av nästa år!

@vanlifesverige

----------

Om du inte riktigt har fått nog av vanlifesnack för i år, släpper vi dock ett Patreonexklusivt avsnitt i december. ✨ Numera släpper vi nämligen ett extra avsnitt varje månad för er som stöttar oss med minst 50 kr (+ moms) i månaden. Pengarna går till att täcka de kostnader som vi har kopplat till produktionen av Vanlife Sverige-podden och i längden gör det förhoppningsvis att vi också kommer kunna få lite betalt för det arbete vi lägger ner. Om du har råd och vill stötta oss så betyder det otroligt mycket för oss! ❤️

Kram Carl & Bella