Preview Mode Links will not work in preview mode

Jul 28, 2022

"Hemma i Italien hälsade folk och sa Ciao Bella när jag gick förbi, men nu såg de inte ens åt mitt håll". Annalisa slutade skolan med toppbetyg och alla möjligheter att följa den utstakade banan med vidare studier och karriär. Men efter en resa till Spanien förstod hon att det inte alls var det hon ville göra med livet. Efter att ha bott på gatan, försörjt sig som gatumusikant, cyklat genom hela Europa och byggt en van, landade hon tillslut i den Svenska skogen där hon idag bor i ett litet torp som hon själv fixat el och rinnande vatten i. 

Men det är inte allt Annalisa har gjort, vad sägs om att åka inlines till Berlin eller bygga en miljövänlig tvättmaskin av en cykel? Vi utlovar ett fantastiskt spännande avsnitt som väcker alla typer av känslor hos oss. Skriv gärna till oss vad du känner, sen när du har lyssnat!


Det här är ett reklamfritt avsnitt - Om du vill stötta det arbete som vi gör med Vanlife Sverige-podden får du gärna bli Patreon och bidra med en vanlfri summa varje månad. Du kan läsa mer och registrera dig här.
Eller så får du gärna swisha en engångssumma till 123 053 95 02.

Har du inga pengar men vill hjälpa oss på annat sätt? Då får du gärna gå in och följa oss och ge oss ett betyg på Spotify, eller i din poddapp. 

Kram Carl & Bella